Saturday, December 31, 2011

Cermin Mata Ala2 Tinted

Last 2 Week p teman kan adik utk wat spek..aku pun join skali cek mata..ermm power sudah meningkat ..Berkenan plak ambik package photo grey ala2 tinted gitu...
Last week secara rasmi p la nk tukar cermin mata..cek mata rupanya power yg dikatakan naik tu sbnryer xnaik pun  sbb ms tahun 2009 aku pernah cek so power 2009 tulah yg aku pakai skrg.rupanya diorg rekod....patutlah asyik sakit kepala esp time kuar ms t/hari..huhuhu


Photo ni br je ambik ms program dinner..spek ni sbrnyer complete set anti silau segala cuma bukan photo grey je..sbb dicadangkan ade UV protection sbb tu tukar kpd photo grey..

So final desicion tukar cermin je..xnk tukar frame sbb skrg ni frame jenis makin lebar..kan x psl2 pakai tudung kembang semangkuk plak..dh lah muka tu dh kembang bulat hahaha


Macam spek baru je kan...tukar cermin je..jenis bila kene cahaya cermin tu akan gelap sikit..itu je...




0 comments:

Post a Comment

komen sikit