Wednesday, January 4, 2012

Expired Date

Tahukah kita kepentingan tarikh tamat bahan2 yang dibeli? Jika melebihi tempoh kemungkinan boleh menjadi racun hingga membawa kepada cirit birit..Nak dijadikan cerita baru2 ini telah beli barang di TMC di Mesra Mall pada . My sis beli minuman minuman rendah lemak dutch lady pada 1 Jan 2012..balik tu terus dia buka minuman tu baru je nk minum sekali baru perasan expired date 25 Dis 2011..harga dalam rm4 lebih gitu..


Bgthu My sis p la semula TMC inform tp dia ckp xnk p malas nk p semata2 psl ni..


bill ni mmg blurrrrr x nmpk la...

Nota: pihak pasaraya kene alert n customer pun kene alert jugak la..kalau wat aduan sekurangnya diorg akan double cek minuman lain yg mgkin expired date masih ada dalam peti yg display utk customer..

0 comments:

Post a Comment

komen sikit