Our Story (7) Thailand (4) General (3) Aircond kancil (2) petua (2) tutorial blog (2) Air Laici (1) Ais Batu Cendol (1) Alergik kacang (1) Artis (1) Berhati2 dijalan raya (1) Bio Cleanz Multi Purpose Spray (1) Car perfume (1) Dinner 2011 (1) Expired (1) Gula kapas (1) Hello Kitty Road Tax Stickers (1) Hukum Pakai Placenta biri2 (1) Jeruk Kelubi (1) Kenangan (1) Kerja (1) Keyboard skin (1) Krisis Minyak Masak (1) Langkawi (1) Mandi manda di pantai (1) OKU (1) Octard Cover Foundation (1) Perangkap lalat (1) Pisang kaki (1) Purifying Cleansing Gel SHAKLEE (1) Resepi donut (1) Resepi mee sup (1) Semerbak (1) Sendayu Tinggi (1) Spek (1) Sumai Suite Hotel (1) Vacuum mini USB (1) air (1) asam boi (1) avalon japanese fish collagen (1) bawang putih (1) belajar sulam (1) bertani (1) bika ambon (1) brownies bakar (1) buah stor (1) calar (1) cantik ciptaan NYA (1) cooler pad (1) cucuk tanam (1) didik (1) fridge magnet (1) give away (1) halia (1) handbag hook (1) hasil seni mengait (1) hi goat (1) jalan raya (1) kaca mata (1) kalsium (1) kerbau (1) key chain (1) kolar baju (1) kolestrol (1) kuih pu kapur (1) kuih sagu (1) larangan merokok (1) luar rumah (1) magic blender (1) makan angin (1) mesin sulam brother (1) norefal (1) outdoor filter (1) penapis air (1) pendant swarovski (1) punch aid (1) punch maker (1) rambutan (1) resepi (1) rojak buah (1) rojak ikan (1) rojak timun (1) sambal terung (1) sampah (1) sarung lengan (1) scrabble (1) self cover button maker (1) shaklee (1) stongan (1) sulaman (1) tanam (1) tapis (1) tapisan (1) tilam kekabu (1) tips (1) ubat batuk alternatif (1) udang galah (1) umpan anai2 (1) water (1)

Friday, July 20, 2012

carl punch maker

nak guna tanpa punch maker boleh je..tp tangan ni x brp kuat huhuhu makanya ku carila punch maker untuk membantu..
 ni antara mini punch kit


ni plak rupa punch maker


cara nak guna mende alah ni


 pastu tekan je..

 hasilnya seperti di atas dan di bawah (contoh 2 corak)

bagi yang tercari2 mcm ni rupa belah depannya

belah belakang siap ada instruction senang je nak follow ..

Saturday, July 14, 2012

Vitenam

hehehe xde rezeki nak join rakan2 sepejabat pergi ke vietnam 12-14 Julai 2012...apapapun jom lihat duit kertas diorang sama cam duit kertas RM5 punya material (pandangan sendiri je)


ini adalah nilai RM500..

Nota: menunggu barang yang dikirim di sana..

Friday, July 6, 2012

Punch Craft


tercari2 punch..akhirnya dapat jugak


mcm2 idea nk buat greeting card..ermm kene luangkan masa n ada mood baru best buat

Tuesday, July 3, 2012

Hello Kitty Road Tax Stickers

mentang2 suka kucingkan

gambar dari Hulala.com.my


memang suka pun 
macam2 promosi dari hulala..jom klik >>>>> Hulala

Sunday, July 1, 2012

Nice View

Ni waktu pagi on the way p kerja, sempat jugak snap