Sunday, September 2, 2012

Penapis air

ermm penapis air rumah brand Hexagon-Cosway telah patah filter no.2..duk mencari kat mesra mall xde utk replacement coz dh kuar model baru maklumlah beli tahun 2009 sekarang dah 2012 ..huk huk huk..kene survey secepat mgkin..minta tlg kawan survey Cosway K.Trg still ada hrg dlm RM90 tp bila la nk p sana? sudahnya survey punyer survey kami sekeluarga ambiklah penapis air yg baru keluaran Al Jabbar..

xnk pertikai sbb nape beli yg ni kenapa x beli yg tu..itu pilihan sendiri ..

Hexagon ada 6 filter manakala Al Jabbar ada 7 filter....masing2 punyer promosi semua produk ada kelebihan ..







Sewaktu singgah di kedai rakan niaga rasmi Al Jabbar ku cubala tanyakan harga promosi ermm bila ditanya jawapannya adalah stok harga tu xde..padahal rupanya sama je..ku hold dlu..pergi ke Kemaman dpt harga promosi ..yeaayyy al maklumlah br je raya ke berapa filter plak patah..kering jugak poket kami semua ni kalau mahal2 sgt.promosi plak dh nk tamat...rupanya setelah dirisik kat kemaman kedai yg ku pergi ni adalah cawangan makanya sebarang promosi yang HQ buat maka cawangan sama hrg spt HQ..kiranya kene ikut HQ la..bg rakan niaga rasmi ni plak..mereka membeli stok sendiri dgn hrg bukan promosi makanya tidaklah dijual dgn harga promosi...so baru lah faham...

1 comment:

  1. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete

komen sikit