Friday, July 12, 2013

Langkawi

Inilah kali pertama aku jejakkan kaki ke Langkawi...dulu nk pergi x terpergi2 ada saja halangan..kali ni tetiba nama terselect utk p kursus ke sana..apa lagi layan je la..

perjalanan memakan masa hampir 16 belas jam..memang kebas la..
4Julai  2013- 8 Julai 2013
tunggu bas 10.45 pm tapi bas sampai di area saya menunggu pukul 12.05 midnight...ni bghn tunggu dah lenguh..belum bhgn naik bas ..hahaha..sebenarnya berdebar takut mabuk..

Naik feri dari Kuala Perlis dalam pkl 2.30pm..

sampai di Jeti langkawi dlm pkl 3.45pm..
menginap di MyHotel

Gambar2 kursus xde.....yang pi shopping sket2 ni pun xsemua gambar saya snap..sbb bateri hp mudah kong..huhuhu

jom kita layan la gambar2 ni semua

ni hasil pemerhatian kat kedai


nougat antara yang paling laris..

ni plak mencari barang yang dikirim...jam tangan



dan purse kulit...memang murah sampai less 50%






ni hasil rembatan

coklat
 towel n kain batik for my mum...tabung kuih n sudu for household n kacang cerdik

perfume..ala beli yg kecik udah la..yg besar kat umah x abis2 lagi
 fridge magnet

sambil berjalan2 singgah la juga tempat2 lain..yang ni berhampiran dengan pasaraya billion

 yang ni berhampiran dengan jeti





 asam antara wajib ada hehehe


 yang paling wajib ubat tahan mabuk ...dimenate namanya... 

p kursus baju dah banyak so beg pun mmg dh berat jadi apa yg dibeli tu kira berpadananla nak bawak balik..



0 comments:

Post a Comment

komen sikit